030 2891989 info@centrumvela.nl

Contact

Contactgegevens

Bij voorkeur contact opnemen via het e-mailadres: info@centrumvela.nl

E-mails worden op weekdagen zo spoedig mogelijk beantwoord. Als u telefonisch contact wilt, bij voorkeur op dinsdag en donderdag, omdat op deze dagen onze secretaresse aanwezig is.

 

Als u op het algemene nummer het antwoordapparaat aan de lijn krijgt, wordt u vriendelijk verzocht om een boodschap achter te laten of een e-mail te sturen.

 

Bezoekadres:

Homeruslaan 85,

3581 ME Utrecht.

 

Postadres:

Postbus 24112,

3502 MC Utrecht.

 

Telefoon: 030 2891989

Fax: 030 2805197

Locatie
Centrum Vela bevindt zich per 1 april 2019 in Oudwijk in Utrecht-Oost, aan de Homeruslaan 85, op de hoek van de Homeruslaan en de Zonstraat. Dat is dichtbij het Diakonessenhuis Utrecht en het Wilhelminapark. In de wachtruimte kunnen u en uw kind zelf koffie, thee of limonade nemen of zelf meegebracht eten en drinken gebruiken.

Centrum Vela ligt dichtbij de winkels van de Adriaan van Ostadelaan, zodat u tijdens of rond het onderzoek van uw kind of partner boodschappen kunt doen.

Route en bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Centrum Vela is bereikbaar vanaf station Utrecht Centraal en station Utrecht Vaartsche Rijn met de stadsbus lijn 8 richting Oorsprongpark, halte Homeruslaan.

Auto

Centrum Vela is bereikbaar vanaf de Waterlinieweg N408, afrit Stadion, via de Adriaan van Ostadelaan.

Parkeren

Parkeren rond Centrum Vela in zone A2 kost € 4,13 per uur. U kunt het beste parkeren in zone B1 voor het lagere tarief van € 2,93 per uur. In deze zone bevinden zich de parkeerplaatsen op de hoek Abstederdijk en Burgemeester Fockema Andreaelaan. Hier vandaan kunt u lopen over het bruggetje via de Nicolaasweg; Centrum Vela bevindt zich in 2 minuten te voet aan uw linker hand.

Bekijk de parkeerplattegrond Utrecht.

Fiets

Centrum Vela is goed bereikbaar met de fiets. Er zijn voldoende mogelijkheden om uw fiets te stallen, maar bij voorkeur niet tegen de ramen van het pand.

 

Tijdens openingstijden kunt u aanbellen bij de voordeur.

Recepten

U wordt vriendelijk verzocht om tijdens het bezoek aan de praktijk tijdig een recept te vragen. Mocht u tussentijds een recept nodig hebben, geeft u dan tijdig per e-mail aan om welke medicijnen het gaat. Er wordt naar gestreefd om het recept nog dezelfde dag middels een fax naar uw apotheek te zenden, maar dat kan niet gegarandeerd worden.

Aanvullende informatie

René Zijlstra is ingeschreven in het BIG-register onder nummer 09044030501 (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

 

Voor overleg met uw zorgverzekeraar zijn de volgende codes nuttig:

AGB-code zorgverlener: 03-068104; AGB-code praktijk: 03-95106.

 

Centrum Vela is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 52995666.

Relevante websites voor patiënten en ouders